RENT A CAR

Rezervari la 0745.753.783
0728.109.425
0755.122.066
Despre Noi Servicii Masini si preturi Conditii Contact

1.

VARSTA SOFERULUI

 

Varsta minima a clientului trebuie sa fie de 21 ani.

2.

PERMISUL DE CONDUCERE AL SOFERULUI

 

Clientul trebuie sa detina un permis national valid emis cu cel putin cu un an inaintea datei de inchiriere.

3.

PASAPORTUL/ CARTEA DE IDENTITATE

 

Pentru inchirierea de masini este absolut obligatorie prezentarea unei Carti de Identitate valide (B.I.) pentru cetateni romani, iar pentru cetateni straini Pasaportul.

4.

PLATA

 

Plata se face in numerar sau prin utilizarea cartilor de credit la preluarea autoturismului.
Pentru plata cu carte de credit se percepe un comision de 3%.

5.

PERIOADA DE INCHIRIERE

 

Perioada minima de inchiriere este de 48 ore.

6.

DEPOZIT

 

La inceputul perioadei de inchiriere se solicita clientului un depozit de siguranta care se retine de pe cartea de credit. Depozitul se restituie ulterior dupa verificarea caroseriei si a starii tehnice a autoturismului. Pentru daunele suferite de autovehicul din vina clientului, soferului aditional, sau cu autor necunoscut, depozitul se retine partial sau total in functie de valoarea daunei. Clientului nu i se va retine depozitul in situatia in care autorul daunei este cunoscut si vina pentru producerea accidentului îi apartine.

7.

TAXE DE LIVRARE / RETURNARE

 

a.Taxe de livrare la/de la aeroport
In cazul in care livrarea si returnarea autoturismului se desfasoara la aeroport, se percepe o taxa suplimentara de 10 €.
In intervalul 10.00 pm - 7.00 am taxa este de 20 €.

b.Locatia de preluare
In cazul in care nu exista autoturisme disponibile in locatia solicitata, se pot aduce autoturisme din alte locatii, cu plata unor taxe suplimentare care vor fi stabilite in functie de locatie.
Aceleasi taxe suplimentare se va stabili si in situatia in care autoturismul se returneaza de catre client in alta locatie decat cea in care a fost preluat.

8.

RETURNAREA MASINII

 

Clientul trebuie sa returneze masina la expirarea contractului cu rezervorul plin, spalata în interior si pe suprafetele exterioare si cu toate documentele pe care le-a primit odata cu masina. Pentru cantitatea de combustibil care lipseste se va achita contravaloarea sumei de 1,5 €/litru. Daca returnarea autoturismului se face cu intarziere clientul va plati taxe suplimentare.

9.

TAXE SUPLIMENTARE

 

- lanturi de zapada: 10 € /perioada de inchiriere;
- scaun de copil: 15 € /perioada de inchiriere;
- sofer aditional: 10 € /sofer /perioada de inchiriere.

10.

INCHIRIERILE IN AFARA TARII

 

Utilizarea autoturismului inchiriat in afara granitelor Romaniei este interzisa.

11.

INCALCAREA REGULILOR DE CIRCULATIE

 

Clientul este responsabil in totalitate pentru incalcarea regulilor de circulatie, incluzand si amenzi de parcare sau alte taxe.

12.

IN CAZUL PIERDERII

 

In cazul in care clientul pierde cheile si/sau documentele masinii, acesta va plati o taxa suplimentara.

13.

IN CAZ DE ACCIDENT

 

In caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti victima, daca sunteti singur implicat, daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune in parcare in lipsa dvs.). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru toate costurile de reparatii.
In cazul in care clientul este aflat sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor nerecomandate, responsabilitatea platii in caz de accident ii revine in intregime.

14.

TERMENI SI CONDITII COMPLETE DE INCHIRIERE

 

Toate detaliile legate de conditiile complete de inchiriere vor fi disponibile la biroul de inchirieri, pe formularul redactat al autoturismului care urmeaza sa fie inchiriat. Conditiile prezentate reprezinta reguli generale care se aplica la toate firmele de inchirieri de autoturisme din Romania.

 

vanzari masini noi si secondhand

dezvoltat de yho.ro


2004 Logistic Center Group Romania. All Rights Reserved.